Facebook Gaat Messenger Mogelijk Weer Integreren In Facebook-app

Facebook-Messenger-integratieToen Facebook de Facebook-app introduceerde voor Android was het mogelijk om vanuit deze app de Messenger-functie te gebruiken. Later besloot Facebook om deze functie los te koppelen en te introduceren als losstaande app. Nu denkt het bedrijf er over na om Messenger weer terug te brengen naar de Facebook-app.

Facebook is momenteel een test aan het houden waarbij Facebook en Messenger weer in één en dezelfde app geïntegreerd worden. Hier kwam onderzoeker Jane Manchun Wong achter. In 2011 was dit al mogelijk, maar hier kwam in 2014 een einde aan.

Volgens Jane zullen niet gelijk alle functies meeverhuizen. Zo is het mogelijk om normale berichten te ontvangen en te versturen, maar moet je voor het versturen van foto’s en video’s en het plegen van telefoontjes nog wel de Messenger-app openen. Daarom blijven beide applicaties bestaan en moet je de Messenger-app nog steeds downloaden wanneer je meer functies wilt. Toch is het handig om even snel vanuit de Facebook-app een berichtje te versturen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.