Asus Deelt Teaser Van Zenfone 6

ASUS-Zenfone-6-teaserAsus heeft via Twitter een teaser gedeeld waarop de Zenfone 6 te zien is. De smartphone lijkt dunne schermranden te krijgen en beschikt niet over een notch. Het is mogelijk dat de smartphone is uitgerust met een pop-up module waarin de selfie-camera zit verwerkt.

Op de bovenstaande teaser zien we een toestel met afgeronde hoeken en zonder irritante notch in het scherm. We zien wel een kleine uitsparing  voor de speaker, maar deze zit niet in het scherm. We zien daarnaast ook geen selfie-camera, waardoor we vermoeden dat de Zenfone 6 beschikt over een pop-up module of een slidermechanisme. Onlangs toonde telecomjournalist Evan Blass namelijk een prototype van een Asus-smartphone met een slidermechanisme.

De website GSM Arena schrijft dat de Asus Zenfone 6 aan de achterkant beschikt over een dual-camera, waarvan de primaire lens een 48MP resolutie heeft. Ook heeft de smartphone ondersteuning voor snelladen met 18W.

Uit een eerdere benchmarktest zou blijken dat het scherm een 1080p-resolutie heeft en dat de smartphone intern is uitgerust met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. We verwachten intern ook de nieuwe Snapdragon 855-processor.

Asus zal de Zenfone 6 op 16 mei officieel introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.