Afbeelding Toont Voor- en Achterkant OnePlus 7 Pro

OnePlus-7-Pro-renderEr is een afbeelding gedeeld waarop de aankomende OnePlus 7 Pro van de voorkant en de achterkant te zien is. De afbeelding toont een scherm die vrijwel de gehele voorkant vult. Dit komt overeen met eerdere geruchten.

Details over de OnePlus 7 Pro zijn al verschillende keren opgedoken. Aangezien de geruchten steeds veel met elkaar overeenkomen weten we vrij zeker hoe de smartphone er uit komt te zien en over welke hardware de smartphone beschikt. De bovenstaande afbeelding toont een groot scherm zonder notch. De schermranden zijn erg dun en aan de linker- en rechterkant is het scherm lichtgebogen. Het AMOLED-scherm zou een Quad HD+ resolutie en een verversingssnelheid van 90 Hz hebben.

Volgens de laatste berichten beschikt de OnePlus 7 Pro verder over een Qualcomm Snapdragon 855-processor, 6GB tot 12GB werkgeheugen, een 4000mAh accu, een popup-module voor de selfie-camera en een driedubbele camera aan de achterkant. OnePlus zal de smartphone op 14 mei officieel introduceren.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.