“Renders Tonen Huawei P30 en P30 Pro Met Vier Camera’s Aan Achterkant”

Huawei-P30-ProDe Chinese fabrikant Huawei zal eind maart naar verwachting de Huawei P30 en P30 Pro introduceren. In de tussentijd duiken steeds meer details op over deze vlaggenschip-toestellen. Dit keer zijn de toestellen te zien op renders.

Op de onderstaande renders zien we dat de Huawei P30 beschikt over een driedubbele camera aan de achterkant. De bovenstaande Huawei P30 Pro beschikt zelfs over vier camera’s. De afbeeldingen zijn afkomstig van het accessoiremerk Spigen. Dit merk zet wel vaker vroegtijdig productpagina’s van smartphonehoesjes online.

Beide toestellen hebben een scherm dat bijna de gehele voorkant in beslag neemt. Bovenin het scherm vinden we een kleine druppelnotch. We zien geen vingerafdrukscanner, waardoor de kans groot is dat de vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm. Volgens de geruchten bestaan de camera’s op beide toestellen in ieder geval uit een 38 megapixel lens en een groothoeklens.

Op de afbeeldingen zien we de datum 28 maart staan. Mogelijk zal Huawei de toestellen op deze dag officieel aankondigen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.