Xiaomi Introduceert Mi 9T (Pro) Op 12 Juni

Xiaomi-Mi-9T-teaser-12-juniXiaomi heeft via een teaser bekendgemaakt dat de fabrikant op 12 juni de Xiaomi Mi 9T en Mi 9T Pro zal introduceren. Beide toestellen zijn gemaakt voor de Europese markt.

Xiaomi heeft eerder al de Xiaomi K20 en K20 Pro aangekondigd voor de Chinese markt. De Xiaomi Mi 9T en Mi 9T Pro zijn dezelfde toestellen, maar dan met een andere naam en voor de Europese markt. Nieuwe details krijgen we op 12 juni dus niet te horen, aangezien we al precies weten over welke specificaties beide smartphones beschikken. Wel is het goed om te weten dat de toestellen binnenkort in Europa verkrijgbaar zijn. Daarnaast komen we te weten wat de Europese adviesprijzen zijn.

De Mi 9T (Pro) beschikt net als de K20 (Pro) over een 6,35-inch OLED-scherm met een full-hd-resolutie en een in-display vingerafdrukscanner, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte, een 4000 mAh accu, een pop-up selfie-camera en een driedubbele camera aan de achterkant. De Mi 9T Pro heeft een Snapdragon 855-processor, terwijl de reguliere Mi 9T het moet doen met een Snapdragon 730-processor.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.