“Xiaomi Redmi K20 (Pro) Komt Ook Naar Europa”

Xiaomi-Redmi-K20Xiaomi introduceerde deze week de Redmi K20 en de Redmi K20 Pro. Beide toestellen worden eerst in Azië uitgebracht, maar waarschijnlijk verschijnen de toestellen later ook in Europa op de markt. De smartphone krijgt hier de naam Mi 9T (Pro).

De nieuwe smartphones van Xiaomi beschikken over een in-display vingerafdrukscanner en een pop-up camera-module. Intern vinden we krachtige hardware die past bij high-end smartphones. De K20 (Pro) komt echter met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

In China kost de Redmi K20 namelijk omgerekend slechts 220 euro en de K20 Pro kost daar 320 euro. Volgens de Russische website Hi-tech-mail komt de smartphone volgende maand naar Rusland, maar wel met een veel hoger prijskaartje. Zo zou de K20 in Rusland ongeveer 345 euro gaan kosten en de K20 Pro 483 euro. Dit is nog steeds een aantrekkelijke prijs, maar toch is het verschil in prijs behoorlijk groot.

Aangezien Xiaomi de Redmi K20 (Pro) internationaal uitbrengt is de kans ook groot dat de smartphone later naar Europa komt. In Rusland en andere landen zou de smartphone echter op de markt verschijnen onder de namen Xiaomi Mi 9T en Xiaomi Mi 9T Pro.

De Redmi K20 en K20 Pro beschikken over een 6,35-inch OLED-scherm met een full-hd-resolutie en een in-display vingerafdrukscanner, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 4000 mAh accu, een pop-up selfie-camera en een driedubbele camera aan de achterkant. De K20 Pro heeft een snellere Snapdragon 855-processor, betere camera’s en een accu die sneller oplaadt.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *