Samsung Galaxy S10 Verkoopt Goed In Nederland

Samsung-Galaxy-S10-serieDe Samsung Galaxy S10 is erg populair in Nederland. De vlaggenschip-smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant is in Nederland in de eerste drie maanden meer dan 100.000 keer over de toonbank gegaan. Ondanks de populariteit is de Galaxy S10 wel snel in prijs gedaald.

De Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e zijn sinds de lancering in maart meer dan honderdduizend keer verkocht. Daarmee verkoopt de smartphone 31 procent beter dan zijn voorganger. De helft van de consumenten koos voor de zwarte uitvoering. 20 procent koos voor de witte variant en 18 procent voor de groene variant.

De populariteit van de S10-serie is natuurlijk voor een groot deel te danken aan het uitstekende scherm, de goede camera en de indrukwekkende prestaties. Het is echter ook voor het eerst dat Samsung drie versies van de vlaggenschip-smartphone op de markt heeft gebracht, wat hoogstwaarschijnlijk ook een rol speelt. Daarnaast is het mogelijk dat Samsung momenteel minder last heeft van concurrent Huawei.

De Galaxy S10 verscheen op de markt voor een adviesprijs van 899 euro, maar inmiddels is de prijs al met 250 euro gedaald. Op dit moment kun je de smartphone namelijk al voor minder dan 650 euro aanschaffen. De Galaxy S10e is inmiddels ook een stuk aantrekkelijker geprijsd. Deze goedkopere uitvoering is inmiddels al te vinden voor minder dan 520 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.