“Prijzen Huawei P20, P20 Lite En P20 Pro Gelekt”

Huawei-P20-afbeeldingHuawei zal eind deze maand drie nieuwe smartphones voor in de P20-serie introduceren. Specificaties en foto’s doken eerder al op, maar over de prijzen was tot nu toe nog niks uitgelekt. De bekende tech-lekker Roland Quandt zou nu echter de prijzen van Huawei’s vlaggenschip-toestellen in handen hebben.

Volgens Roland Quandt krijgt de Huawei P20 Lite een adviesprijs mee van €369,-. De Huawei P20 moet €679,- gaan kosten de Huawei P20 Pro krijgt een adviesprijs mee van €899,-. Dit is een flinke prijsverhoging ten opzichte van de P10-serie.

Specificaties
Volgens de geruchten krijgen alle drie de smartphones zeer dunne schermranden. Aan de bovenkant van de toestellen zit een inkeping voor de camera en sensoren, die er overigens een stuk kleiner uitziet dan de noch op de iPhone X. Intern vinden we de nieuwste processor, veel werkgeheugen en een 4000mAh accu (P20 Plus). Aan de achterkant van de P20 Plus zit een camera met niet één, niet twee, maar drie lenzen. Deze camera zou 40 megapixel foto’s kunnen schieten.

De Huawei P20 Lite heeft een stuk minder krachtige specificaties, maar is met een 5,84-inch scherm, een Kirin 659-chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3.000mAh-accu en een 16 + 2 megapixel dual-camera nog steeds een prima toestel.

Huawei zal de drie smartphones op 27 maart officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.