Vivo Toont 120 Watt Snellaadtechnologie: Smartphone In 13 Minuten Vol

120-Watt-Vivo-Super-FlashCharge_headerVivo heeft zijn nieuwe 120 Watt Super FlashCharge-technologie aangekondigd. Hiermee is het mogelijk om een smartphone in 13 minuten volledig op te laden.

Al jaren zien we weinig vooruitgang op het gebied van lithium-ion accu’s. Hierdoor gaan smartphones nog altijd maar één tot twee dagen mee op een volle accu. Op het gebied van opladen zien we echter wel vooruitgang. Zo heeft de Chinese fabrikant Vivo nu Super FlashCharge aangekondigd, waarmee je een accu met 120 Watt kunt opladen. Het resultaat is dat een smartphoneaccu met een capaciteit van 4000 mAh in minder dan een kwartier aan de lader weer volledig vol is. Naar verwachting zal Vivo volgende week tijdens de MWC Shanghai-beurs een smartphone tonen die ondersteuning heeft voor Super FlashCharge.

120-Watt-Vivo-Super-FlashCharge

Verschillende fabrikanten werken aan technologieën die een smartphone sneller kunnen opladen. Zo heeft Oppo de 50 watt Super VOOOC-oplader en werkt Xiaomi aan een 100 Watt oplader waarmee een 4000 mAh accu in 17 minuten vol is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.