“Chinese Fabrikanten Krijgen Gebogen Display Van Samsung”

Samsung-Galaxy-S7-EdgeVolgens de Koreaanse site ETNews zullen verschillende Chinese fabrikanten smartphones op de markt brengen die zijn voorzien van een gebogen scherm. Deze schermen zijn afkomstig uit de fabrieken van Samsung, die vooralsnog alleen zijn gebruikt voor Samsung’s eigen Edge-toestellen.

Onder andere Vivo, Huawei en Xiaomi zullen smartphones met een gebogen scherm op de markt brengen. De fabrikanten willen het aanbod vergroten en meer klanten aanspreken. Alle drie de Chinese fabrikanten zouden al een contract hebben afgesloten bij de Zuid-Koreaanse Samsung.

Onlangs dook een afbeelding op van de XPlay5. Dit is een smartphone van Vivo die is voorzien van een gebogen scherm aan beide kanten. Volgens de geruchten zal Vivo deze smartphone voorzien van zeer hoge specificaties. Als de berichten kloppen is de XPlay5 namelijk de eerste smartphone met 6GB werkgeheugen. Ook krijgt de XPlay5 net als de Galaxy S7 Edge een Qualcomm Snapdragon 820-processor.

De reden dat Samsung schermen aan andere fabrikanten verkoopt, heeft te maken met de dalende verkoop van Samsung’s eigen toestellen. Door onderdelen aan andere fabrikanten te leveren kan Samsung meer inkomsten genereren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.