Vivo Presenteert XPlay5 Met 6GB Werkgeheugen

Vivo XPlay5De Chinese fabrikant Vivo heeft een smartphone aangekondigd die is voorzien van maar liefst 6GB werkgeheugen. De zogeheten XPlay5 heeft niet alleen high-end specificaties, maar ook een gebogen Edge-scherm van Samsung.

Veel mensen in Europa hebben nog nooit gehoord van het merk Vivo. Toch is dit de fabrikant die als eerst een smartphone met 6GB werkgeheugen heeft aangekondigd. De XPlay5 komt in twee uitvoeringen. De ‘normale versie’ beschikt over een Snapdragon 652-chipset en 4GB werkgeheugen. De ‘Ultimate edition’ heeft een Qualcomm Snapdragon 820-chipset en maar liefst 6GB werkgeheugen. De adviesprijs van de Ultimate edition is nog niet bekend, maar de normale uitvoering kost omgerekend ongeveer 520 euro.

Vivo XPlay5 6GB werkgeheugen

Een ander opvallend kenmerk is de Super AMOLED-scherm van Samsung. Dit 5,43-inch scherm heeft een resolutie van 2560×1440 pixels en gebogen schermranden aan beide kanten. De smartphone is verder voorzien van een metalen unibody, drie capacitieve knoppen, 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3600mAh-accu. Ook is er ondersteuning voor WiFi, GPS, Bluetooth, NFC en LTE.

De Vivo XPlay5 zal in de kleuren wit, roségoud en champagnegoud op de markt verschijnen, maar een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.