Deze Smartphones Zijn Tijdelijk In De Aanbieding

smartphone-aanbiedingenSmartphones zijn om verschillende redenen regelmatig in de aanbieding. Zo ontvangen consumenten vaak een bonus wanneer ze als één van de eersten een toestel bestellen, ontvangen klanten regelmatig een cash-back wanneer de fabrikant zich aan het voorbereiden is voor de lancering van een opvolger of ligt een toestel gewoon voor weinig in de schappen omdat het inmiddels een ouder toestel is. Deze maand zijn er weer een leuk aantal toestellen in de aanbieding die wij hieronder op een rijtje hebben gezet.

LG Q60
De LG Q60 is slechts sinds kort in Nederland verkrijgbaar. De smartphone heeft een adviesprijs meegekregen van 279 euro, maar is al voor 50 euro minder verkrijgbaar. Daarnaast ontvang je bij verschillende webwinkels gratis een JBL speaker cadeau. Voor dit geld krijg je een smartphone met een 6,26-inch scherm (1520×720 pixels), een Helio P22 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel selfie-camera en een 16 megapixel driedubbele camera aan de achterkant. De smartphone is verkrijgbaar bij vrijwel alle grote Nederlandse webwinkels.

Sony Xperia 1
De Sony Xperia 1 is de nieuwste vlaggenschip van de Japanse fabrikant. De smartphone beschikt over een 6,5-inch 4K OLED-scherm met een resolutie van 3840 x 1644 pixels, een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, een 3.330 mAh accu, Dolby Atmos-speakers, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een waterdichte behuizing (IP65 en IP68). 

De Sony Xperia 1 is zeker geen goedkoop toestel, maar als introductiebonus ontvangen klanten die de smartphone voor 31 juli bestellen gratis een Sony WH-1000XM3 headphone ter waarde van 380 euro cadeau. Hou er rekening mee dat je je voor 14 augustus moet registreren op de website van Sony om de headset te ontvangen.

Soms zijn smartphones slechts een dag in de aanbieding, deze korte deals noemen we ook wel een flash sale. Om van dergelijke aanbiedingen gebruik te maken is het aan te raden om je aan te melden bij een site zoals iBood, waar elke dag de nieuwste dagaanbiedingen worden geplaatst. Je kunt een email opgeven om deze aanbiedingen in je inbox te ontvangen. Op deze manier ben je als eerste op de hoogte wanneer er weer een smartphone in de aanbieding is.

Samsung Galaxy S10e
Samsung’s Galaxy S10 vlaggenschip is razend populair, maar vanwege de adviesprijs niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig heeft Samsung ook een goedkopere variant op de markt gebracht onder de naam Galaxy S10e. Wanneer je de Galaxy S10e voor 7 juli aanschaft bij Coolblue, dan ontvang je gratis de JBL Link 10 Bluetooth speaker t.w.v € 119 cadeau.

De Galaxy S10e kost 579 euro en beschikt over een 5,8-inch scherm met zeer dunne schermranden, een krachtige Exynos 9820-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB uitbreidbare opslagruimte, een 12MP + 16MP dual-camera, een 10MP selfie-camera en een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Bekijk de actie-pagina van Samsung voor meer informatie over de tijdelijke actie.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.