Huawei Start Uitrol EMUI 9.1: Deze Toestellen Ontvangen De Update

Huawei-Mate-20-proHuawei is begonnen met de uitrol van EMUI 9.1, Huawei’s Android-schil die is gebaseerd op Android 9.0 (Pie). De eerste toestellen ontvangen de update al over enkele weken. De fabrikant heeft ook bekendgemaakt welke toestellen de update volgende maand ontvangen.

Vanaf halverwege juli kunnen de eerste gebruikers een update naar EMUI 9.1 verwachten. De update moet de gebruikerservaring sneller, eenvoudiger en veiliger maken, aldus de Chinese fabrikant. Ook is GPU Turbo 3.0 toegevoegd voor een betere game-ervaring. Huawei Share OneHop moet vlotter werken en er zijn een verhoogd aantal scèneherkenningsmogelijkheden toegevoegd aan de Master AI-cameramodus. Verder is het uiterlijk van de interface aangepast en zijn er nieuwe achtergronden en thema’s toegevoegd.

De Huawei Mate X en de Porsche Design Mate 20 RS ontvangen EMUI 9.1 al halverwege deze maand. Eind juli komt de update ook binnen op de Mate 20, Mate 20 Pro, P20, P20 Pro, Porsche Design Mate RS, Mate 10, Mate 10 Pro, Porsche Design Mate 10, P Smart+ en de P20 Lite. De update komt halverwege augustus binnen op de P Smart 2019, P Smart+ 2019 en de Y5 2019.

Gebruikers van de volgende toestellen kunnen de update vanaf eind augustus verwachten: Huawei P10, P10 Plus, Porsche Design Mate 9, Mate 9, Mate 20 Lite en de P30 Lite.

Mensen met een Y6 2019 moeten nog wachten tot september.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.