Xiaomi Teaset Eerste Foto Gemaakt Met 64 MP Smartphonecamera

redmi-smartphonecamera-fotoRedmi, een dochtermerk van Xiaomi, teaset op de Chinese website Weibo een foto die zou zijn gemaakt met een 64MP camera die aanwezig is in een nog onaangekondigde smartphone.

Lu Weibing, de general manager van Redmi, deelde de onderstaande foto van een kat. De foto zou zijn gemaakt met een 64MP smartphonecamera, maar het is nog onduidelijk welke smartphone is gebruikt. Samsung heeft eerder dit jaar de 64MP ‘ISOCELL Bright GW’-sensor aangekondigd, maar de eerste smartphone met deze sensor is nog niet uitgebracht. Aan de hand van deze teaser kunnen we in ieder geval opmaken dat Xiaomi van plan is om binnenkort een smartphone met deze sensor op de markt te brengen. Onlangs doken ook al aanwijzingen voor een 64MP-camera op in de MIUI-camera-app.

Redmi-64MP-camera-teaser

Of de foto ook echt gemaakt is met een 64MP smartphonecamera kunnen we niet bevestigen. Fabrikanten gebruiken namelijk wel vaker foto’s van professionele camera’s, waarna ze vervolgens beweren dat het smartphonefoto’s zijn. Wel is duidelijk dat de fabrikant binnenkort een smartphone zal lanceren die met een 64MP camera is uitgerust. Om welk toestel het gaat weten we nog niet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.