“Samsung Galaxy A-serie Krijgt In 2020 Negen Nieuwe Modellen”

samsung-galaxy-a70De mid-range Galaxy A-serie is wereldwijd erg populair en Samsung lijkt van plan om deze serie in 2020 flink uit te breiden. Uit informatie van het Europese patentenbureau blijkt namelijk dat Samsung negen nieuwe Galaxy A-namen heeft geregistreerd.

Samsung heeft de afgelopen tijd een hoop smartphones uitgebracht in de nieuwe Galaxy A-serie. Zo hebben consumenten momenteel de keuze uit de A10, A20e, A30, A40, A50, A60, A70 en A80. De prijzen van deze toestellen variëren van 149 euro tot 549 euro. Het is logisch dat Samsung volgend jaar nieuwe toestellen in de Galaxy A-serie zal uitbrengen en kijkend naar de nieuwste informatie mogen we maar liefst negen nieuwe Galaxy A-smartphones verwachten.

Letsgodigital ontdekte namelijk dat er op 29 juli negen productnamen zijn ingediend bij de EUIPO, door een gespecialiseerd bedrijf dat vaker namens Samsung aanvragen doet. Het gaat om de A11, A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 en A91, die rechtstreekse opvolgers van de huidige Galaxy A-toestellen lijken te zijn. Specificaties hebben we nog niet, maar dat is logisch aangezien Samsung de nieuwe toestellen pas begin 2020 zal introduceren. Voor die tijd krijgen we waarschijnlijk nog wel de Galaxy A90 te zien.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *