Rode Samsung Galaxy S10 Plus Ook In Nederland Verkrijgbaar

Samsung-Galaxy-S10-Plus-Cardinal-RedDe Samsung Galaxy S10 Plus is in verschillende kleuren uitgebracht, maar niet alle kleuren zijn in alle landen verkrijgbaar. Zo is de Cardinal Red-versie al langer in verschillende landen te koop, maar in Nederland nog niet. Daar komt nu echter verandering in.

Bij Belsimpel is de Samsung Galaxy S10 Plus met 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte nu verkrijgbaar in het rood. De smartphone kost 829 euro. Dit is overigens wel een stuk meer dan de zwarte versie die inmiddels voor 739 euro verkrijgbaar is.

De Samsung Galaxy S10 Plus Cardinal Red beschikt over een 6,4-inch fullHD+-scherm met een in-display ultrasonische vingerafdrukscanner, een Exynos 9820-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een micro SD-slot, een 4.100 mAh accu en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Aan de voorkant vinden we een 10MP + 8MP dual-camera. Aan de achterkant is de smartphone uitgerust met een driedubbele camera bestaande uit een 12 MP hoofdlens met een variabel diafragma, een 12 MP telelens met 2x optische zoom en een 16 MP groothoeklens.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.