HTC Introduceert HTC One A9

HTC One A9HTC heeft zojuist de HTC One A9 geïntroduceerd. De One A9 is een nieuw mid/high-range toestel waarbij vooral rekening is gehouden het het design van de smartphone en de geluidskwaliteit.

De HTC One A9 is voorzien van een 5-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, een Qualcomm Snapdragon 617 octa-core processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 4 ultrapixel selfie camera, een vingerafdrukscanner en een 2,150 mAh accu.

De HTC One A9 draait op Android 6.0 (marshmallow) met de HTC Sense-schil. HTC belooft zeer snelle Android-updates, namelijk binnen 15 dagen nadat Google een nieuwe update uitrolt naar Nexus-apparaten. HTC belooft ook subliem geluid dankzij een extra sterkte koptelefoonversterker en Boomsound. Hierdoor kan de smartphone muziek op hogere kwaliteit dan cd’s afspelen.

HTC One A9 zwart

De HTC One A9 zal in november op de markt verschijnen in de kleuren Carbon Grey, Deep Garnet, Opal Silver en Topaz Gold. In Amerika krijgt de smartphone een adviesprijs mee van 399 dollar, maar in Nederland lijkt de smartphone voor maar liefst 599 euro over de toonbank te gaan.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *