Android 7.0 (Nougat) Nu Beschikbaar Voor Galaxy S7 (Edge) In Nederland en België

Samsung-Galaxy-S7-en-Galaxy-S7-EdgeSamsung is in Nederland en België begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Het gaat om unbranded, T-Mobile- en Vodafone-toestellen.

We schreven eerder al over een uitrol van Android 7.0 voor de Galaxy S7 in Nederland, maar deze uitrol was nog vrij beperkt. Nu is de Nougat-update beschikbaar voor zowel unbranded-toestellen als toestellen zie zijn gekocht bij T-Mobile en Vodafone. Ook is de update voor unbranded-toestellen en de Vodafone-toestellen voorzien van de februari-securitypatch.

Android 7.0 (Nougat) brengt onder andere de nieuwe functie Quick Reply met zich mee. Hiermee is het mogelijk om rechtstreeks via een notificatie te reageren op een inkomend bericht. Ook is de interface van Android aangepast.

Een grote Android-update zal altijd in fasen worden uitgerold, waardoor het kan voorkomen dat de update nog niet voor jouw toestel beschikbaar is. Hebben jullie de update al via OTA kunnen downloaden? Laat het ons weten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Hansz schreef:

    Rond 09.00 uur vanmorgen had ik de update al binnen op mijn Vodafone branded Galaxy S7 Edge.

  2. Ronny schreef:

    Verwacht hem in België op de LUX eind maart of op 21 April tijdens de launch S8 en + juist op mijn 50e verjaardag die van mijn pa die een 77 wordt. Feestje zal er niet inzitten vrees ikaa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.