Ziggo breidt zenderaanbod voor Android uit

Sinds een tijdje is het mogelijk voor gebruikers van Ziggo om televisie te kijken op een Android-smartphone of tablet. Tot nu toe ging het om 14 zenders die bekeken konden worden, maar vandaag rolt Ziggo een update uit waardoor het voor sommige klanten mogelijk is om twee keer zoveel zenders te kunnen zien.

Klanten die TV Standaard hebben, kunnen na de update 24 zenders zien. Klanten met TV Plus krijgen 27 zenders en de klanten die het abonnement TV Extra hebben krijgen na de update 28 zenders. Nederland 1, 2 en 3, RTL4, 5, 7 en 8, SBS6, Veronica, Net 5, National Geographic, Eurosport, Xite en het Ziggo kanaal zaten al in het aanbod. Voor alle klanten zijn daar nu BBC1, BBC2, Discovery Channel, Animal Planet, Disney Channel, Comedy Central, CNN,  Eén, Canvas en MTV bijgekomen. Klanten met TV Plus krijgen daar nog Eurosport 2, Nick Jr en Humor 24 bij en voor TV Extra klanten is ook Comedy Central Extra beschikbaar.

Behalve tv kijken, biedt de app ook een uitgebreide televisiegids aan, net als kijktips, een overzicht van Video on Demand en tv-nieuws.

Klik hier om de Ziggo TV app te downloaden.

Bron: Ziggo

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.