HTC J Butterfly heeft 5 inch full HD scherm

De geruchten gingen al een tijdje rond dat HTC met een nieuw toestel zou komen met een scherm van maar liefst 5 inch. Vandaag heeft HTC het nieuwe toestel voor het eerst getoond en het is de HTC J Butterfly. De smartphone heeft inderdaad een scherm van 5 inch en een resolutie van 1920 x 1080. Daarmee is de J Butterfly de eerste smartphone met een full HD scherm.

Het toestel draait op een 1.5 GHz quad-core processor en heeft 2 GB aan werkgeheugen. Standaard zit er 16 GB opslag in de J Butterfly, maar dat is met een microSD verder uit te breiden. Aan de achterkant zit een camera met 8 megapixels, aan de voorkant zit er eentje met 2 megapixels. Standaard komt de smartphone met Android Jelly Bean, versie 4.1.1.

De J Butterfly komt er in drie kleuren; rood, wit en zwart. De smartphone komt voor zover bekend alleen in Japan in de winkels te liggen. Waarschijnlijk gaat HTC de technologie van het scherm in andere toestellen stoppen die wel buiten Japan te koop zijn.

Bron: Pocket Now

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.