Google houdt Androidevenement op 29 oktober

Google heeft vannacht de Amerikaanse media uitgenodigd voor een Androidevenement op 29 oktober. Wat Google dan gaat onthullen is nog niet bekend. Op de uitnodiging staat alleen `Join us for an Android event` en `The playground is open’. Daarachter staat wel het microfoonicoontje dat gebruikt wordt voor zoekopdrachten.

De kans is dus groot dat Google op het evenement in New York Google Now gaat onthullen. Google Now kan met spraak bediend worden en is een soort digitale assistent. De software laat onder meer zien of er file staat tussen je werk en je huis en komt met alternatieve routes. Die informatie wordt uit de agenda, e-mails en contacten gehaald.

Behalve Google Now wordt eind oktober waarschijnlijk ook een nieuwe serie Nexus-toestellen aangekondigd. Er gaan al een tijdje geruchten dat LG met de volgende Lexus-smartphone komt. Een Frans krant wist eerder al te melden dat het toestel op 29 oktober gelanceerd zou worden.

Bron: BGR

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.