Carmageddon eind 2012 of begin 2013 naar Android

Toen het spel Carmageddon in 1997 uitkwam, zorgde het voor de nodige ophef. Het opzettelijk doodrijden van voetgangers ging sommige politieke partijen net iets te ver. Zij eisten een verbod, maar dat is er nooit gekomen. In de jaren erna zijn er nog de nodige varianten uitgekomen van het spel, onder meer voor de Nintendo 64 en de Game Boy. Eind dit jaar of begin volgend jaar is het ook de beurt aan Android.

Om een race in Carmageddon te winnen is het niet nodig om als eerste over de finish te gaan. Het overrijden van voetgangers en dieren levert extra punten op. Dat is in de Android-versie nog steeds het geval. Ook is het nu mogelijk om video’s te delen via YouTube of Facebook. In tegenstelling tot het origineel is multiplayer niet mogelijk.

Bezitters van een iPhone of iPad hoeven minder lang te wachten. Als Apple groen licht geeft, is de game volgende week al te downloaden uit de App Store.

Bron: The Verge

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.