OPPO Hint Naar Smartphone Met 90Hz-scherm

oppo-reno-2-headerBrian Shen, de vice president van Oppo, hint op de Chinese sociaal media website Weibo naar de komst van een smartphone met een 90 Hz scherm. Mogelijk gaat het om de opvolger van de Reno 10x Zoom.

Shen schrijft op Weibo dat een nog onbekende Reno-model een scherm met ‘__Hz’ zal bevatten. Een Weibo-gebruiker liet een reactie achter waarin hij schrijft dat alleen OnePlus 90Hz-schermen lijkt te gebruiken. Shen reageert vervolgens met: “Dat komt niet overeen met wat ik weet.” Hij lijkt hiermee indirect aan te geven dat de Reno-smartphone ook een 90 Hz scherm krijgt.

OPPO introduceerde onlangs in India mid-range smartphones voor in de de Reno 2-serie. Een opvolger van de high-end Reno Zoom 10x heeft het bedrijf nog niet aangekondigd. Het is goed mogelijk dat Shen spreekt over dit toestel.

Smartphoneschermen krijgen een steeds hogere verversingssnelheid. Zo heeft de OnePlus 7 Pro een scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz en de Asus ROG Phone 2, en de Razer Phone 1 en 2 zelfs een scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Volgens de geruchten krijgt de aankomende Google Pixel 4 ook een 90 Hz-scherm.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.