OPPO Reno 2 Officieel Geïntroduceerd

oppo-reno-2-headerOPPO heeft zojuist de Oppo Reno 2 officieel aangekondigd. De smartphone beschikt aan de achterkant over een vierdubbele camera met een 48MP resolutie en aan de voorkant over een 16MP pop-up camera.

De OPPO Reno 2 heeft een 6,5-inch AMOLED-scherm met een Full-HD+ resolutie, een in-display vingerafdrukscanner en dunne schermranden. Doordat de randen zo dun zijn heeft OPPO de selfie-camera verwerkt in een pop-up module die aan de bovenkant van de smartphone omhoog schuift. Deze selfie-camera heeft een resolutie van 16 megapixels. De camera aan de achterkant bestaat uit een 48MP reguliere lens, een 13MP telelens met 5x optische zoom en 20x digitale zoom, een 8MP groothoeklens en een 2MP mono-sensor.

oppo-reno-2

Intern vinden we een Snapdragon 730-processor met 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart en een 4000 mAh accu. De OPPO Reno 2 is aangekondigd voor de Indiase markt, maar komt later waarschijnlijk ook naar Europa. Dr smartphone is vanaf 20 september in India verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue en Luminous Black voor omgerekend ongeveer 465 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.