Google Introduceert Play Pass Abonnementendienst

Google_Play_PassGoogle heeft de Play Pass abonnementendienst officieel aangekondigd. Met een Play Pass-abonnement krijg je toegang tot meer dan 350 apps en games in de Play Store, zonder advertenties en in-app aankopen.

Google Play Pass is al meerdere keren voorbij gekomen in het geruchtencircuit, maar nu is de dienst officieel aangekondigd. Play Pass geeft toegang tot meer dan 350 apps en games en Google zal daar elke maand nieuwe titels aan toevoegen. Een aantal titels die je met de Play Pass kunt downloaden zijn Mini Metro, Accuweather, Monument Valley 2, Risk, Facetune en Star Wars: Knights of the Old Republic. De titels zijn te vinden in een extra tabblad in de Google Play Store-app. Via de Google Play Family Library kun je Play Pass delen met vijf gezinsleden.

Google Play Pass is vanaf nu in de Verenigde Staten beschikbaar voor 4,99 dollar per maand. Mensen die zich voor 10 oktober aanmelden betalen 12 maanden lang slechts 1,99 dollar per maand. Google laat weten dat Play Pass ook naar andere landen zal worden uitgerold, maar het is onduidelijk wanneer we de dienst in Nederland en België kunnen verwachten.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.