Nubia Z20 Met Twee Schermen Verschijnt Volgende Maand Op De Markt

Nubia_Z20De fabrikant Nubia zal de Z20-smartphone halverwege oktober op de markt brengen. De smartphone beschikt over twee oledschermen, namelijk een 6,42-inch scherm aan de voorkant en een 5,1-inch scherm aan de achterkant.

De Nubia Z20 is de opvolger van de Nubia X. De Z20 beschikt over zeer krachtige specificaties, maar wat de smartphone echt speciaal maakt is het tweede scherm aan de achterkant. Dit scherm is te gebruiken als zoeker voor het maken van selfies. De Z20 heeft namelijk geen selfie-camera, omdat het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Sommige fabrikanten lossen dit “probleem” op door de smartphone uit te rusten met een pop-up selfie-camera, maar Nubia komt met een andere oplossing. Door een scherm aan de achterkant te plaatsen kun je gewoon selfies maken met de rear-camera. Hierdoor zijn geen bewegende onderdelen nodig voor een pop-up module en zijn de selfies van hogere kwaliteit.

De camera bestaat uit een 48MP hoofdlens met beeldstabilisatie, een 16MP ultragroothoeklens en een 8MP telelens met 3x optische zoom. Intern beschikt de Nubia Z20 over een Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB werkgeheugen, 512GB opslagruimte en een 4000mAh accu.

De Nubia Z20 is vanaf 14 oktober in Nederland en België verkrijgbaar via de eigen webwinkel van de Chinese fabrikant. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw, maar een Europese adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.