Nexus 7 nog even wachten op Android 4.2

De Nexus 7-tablet moet nog eventjes wachten op de Android Jelly Bean (4.2) update. Asus heeft aan CNet laten weten dat de update ergens half november, misschien zelfs later plaats gaat vinden. Deze update is redelijk laat aangezien de Nexus, of het nou de smartphone is of een tablet, meestal als eerste de nieuwste updates krijgt. Dat zal nu ook wel gebeuren maar het duurt toch al even.

De LG Nexus 4 en de Nexus 10-tablet, die op 29 oktober zijn aangekondigd, zullen wel meteen uitgerust zijn met de nieuwste Android. Volgende week gaan deze 2 apparaatjes in de verkoop.

Asus wacht
Asus heeft aangegeven al even te wachten op de code die zij van Google zouden moeten ontvangen, dat hebben ze laten weten aan CNet. Met de nieuwe versie van Android komen er ook gelijk aardig wat nieuwe mogelijkheden, denk hierbij aan het swype-toetsenbord en multi-gebruikersaccounts op 1 tablet.  Ook brengt de nieuwe Android een 3D-panoramafotomogelijkheid… hier heb je alleen niks aan met de Nexus 7.

Bron: Electronista

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.