Samsung Galaxy S III gaat iPhone voorbij

Het is niet verbazingwekkend wanneer wij vertellen dat de Samsung Galaxy SIII het afgelopen kwartaal, de best verkopende smartphone is/was. De Galaxy S3 is de afgelopen drie maanden 18 miljoen keer verkocht en daarmee verstoot Samsung de iPhone van Apple van de eerste plek.

Het is dan ook meteen de eerste keer in twee jaar dat Apple de ranglijst van meest verkochte smartphones niet meer aanvoert. In de maanden juli, augustus en september zijn er ‘maar’ 16,2 miljoen iPhone 4S-en verkocht. De dalende verkoopcijfers in de afgelopen maanden zijn deels te wijten aan de iPhone 5, aangezien veel consumenten hebben gewacht tot deze telefoon uit zou komen.

Volgende onderzoekbureau Strategy Analytics kan Samsung maar kort genieten van de toppositie. Want, zeggen ze, wanneer de iPhone 5 overal te koop is en meegenomen wordt in een compleet kwartaalcijfer dan zal Apple de eerste plaats weer overnemen.

Bron: PieterBas blog

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. jan schreef:

    Hebben ze ook eerlijk verdiend. Als je ziet hoe innovatief Samsung is de laatste tijd met haar telefoons. Daar kan Apple wat van leren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.