Nvidia Shield TV Pro Al Voor Officiële Introductie Geplaatst Op Amazon

nvidia_shield_tv_proDe Nvidia Shield TV Pro is nog niet officieel aangekondigd, maar doordat de Android-settopbox al tijdelijk op Amazon heeft gestaan weten we nu al een hoop details.

De Amazon-pagina is inmiddels weer offline gehaald, maar niet voordat 9to5Google een aantal screenshots kon maken. Hieruit blijkt onder andere dat de Nvidia Shield TV Pro een nieuwe Tegra X1 Plus-processor heeft die 25 procent sneller is dan zijn voorganger. Ook is de settopbox uitgerust met Dolby Vision HDR en Dolby Atmos en vinden we intern 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en twee usb 3.0-poorten. Het design van de behuizing lijkt ongewijzigd.

nvidia_shield_tv_pro-1

De afstandsbediening is wel anders. De afstandsbediening heeft een langwerpig design en een knop om de Google Assistent mee te activeren. Ook is er een Netflix-knop aanwezig en hebben de knopjes achtergrondverlichting voor in het donker.

De Nvidia Shield TV Pro is volgens de Amazon-website vanaf 28 oktober verkrijgbaar voor 199 dollar. Hoeveel de Android-settopbox in Europa gaat kosten is nog onduidelijk.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.