Motorola Teaser Hint Naar Opvouwbare RAZR Smartphone

motorola_teaser-RAZR-opvouwbare-smartphoneIn februari van dit jaar gaf Motorola aan dat het bedrijf werkt aan een opvouwbare smartphone. Nu heeft Motorola uitnodigingen verzonden naar de pers voor een evenement dat op 13 november zal plaatsvinden. De bijbehorende teaser lijkt aan te geven dat het bedrijf op deze dag de opvouwbare smartphone zal introduceren.

De onderstaande teaser lijkt de scharnier van de RAZR V3 te tonen. In de animatie wordt de scharnier weggetrokken van de rand van de handset om een ander soort scharnier eronder te onthullen. Dit is waarschijnlijk de scharnier van de smartphone die we op 13 november te zien krijgen.

Motorola_RAZR_teaser

Volgens CNET, die een uitnodiging heeft ontvangen, gebruik Motorola taglines als “You’re going to flip“, wat een extra hint lijkt te zijn naar een smartphone die je kunt openklappen.

Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig en vragen ons af of Motorola in staat is om een opvouwbare smartphone op de markt te brengen die minder fragiel is dan de opvouwbare smartphone van Samsung.

via [The Verge]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *