Twitter Voegt Nieuw Donker Thema Toe In Alpha-update

TwitterDe Twitter-app op Android heeft al langer een donker thema, maar deze is niet ideaal voor OLED-schermen. Daarom test Twitter momenteel een nieuw donker thema genaamd ‘lights out’.

Twitter heeft al een lange tijd een thema met donkere kleuren, maar deze is niet helemaal zwart. Een donkerblauw thema is natuurlijk al een stuk prettiger voor de ogen dan een wit thema, maar een volledig zwart thema is idealer voor smartphones met OLED-schermen, omdat zwarte pixels geen energie verbruiken. Een zwarte thema is dus niet alleen prettiger voor de ogen, maar ook beter voor de accuduur. Daarom heeft Twitter nu een nieuwe thema toegevoegd aan de alpha-versie, genaamd ‘lights out’.

Het thema is toegevoegd aan versienummer 8.19.0 van de alpha-versie. In het instellingen-menu, waar je eerder kon kiezen voor een licht en donker thema, kun je nu kiezen uit ‘dim’ en ‘lights out’. Dim is het huidige donkere thema met een donkerblauwe achtergrond. Met het lights out-thema ingeschakeld krijg je een zwarte interface te zien. Het is nog onduidelijk wanneer Twitter het lights out-thema uitrolt naar de rest van de Twitter-gebruikers.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.