Motorola Introduceert 3 December Nieuwe Smartphone

Motorola_3_december_HyperMotorola heeft uitnodigingen opgestuurd voor een evenement die op 3 december zal plaatsvinden in Brazilië. Vermoedelijk krijgen we op deze dag de Motorola One Hyper te zien, die is uitgerust met een pop-up selfie-camera.

De verzonden uitnodiging laat naast de datum ook duidelijk de contouren van de smartphone zien. Hieruit kunnen we opmaken dat de smartphone beschikt over een pop-up selfie-camera. Het scherm heeft hierdoor geen notch en erg dunne schermranden. Vermoedelijk krijgt de smartphone de naam Motorola One Hyper en zal deze later ook in Europa op de markt verschijnen.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Motorola One Hyper over een 6,38-inch scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels, een Snapdragon 675-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 3600 accu, een NFC-chip en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De smartphone draait op Android 10. Het is nog onduidelijk wanneer de smartphone naar Europa komt en hoeveel de smartphone hier gaat kosten.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *