LG V10 Met Twee Schermen Komt In Januari Naar Nederland

LG V10De LG V10, een smartphone met een extra scherm voor notificaties, komt 1 januari naar Nederland. Dat heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant dinsdag bekendgemaakt.

De LG V10 beschikt over een 5,7-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 808 hexa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner, een 3000 mAh accu, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Aan de voorkant maakt de smartphone gebruik van twee camera’s waarmee groothoekselfies kunnen worden gemaakt.

Het unieke aan de LG V10 is het extra 2.1-inch scherm met een resolutie van 1040×160 pixels aan de bovenkant van de smartphone. Dit scherm wordt gebruikt om aanvullende informatie te tonen zoals het weer, de batterij status, app-icoontjes en meer. De LG V10 draait op Android 5.1.1 Lollipop.

LG V10 tweede scherm

Vanaf 1 december is de smartphone te bestellen in Nederland. Precies een maand later wordt de smartphone geleverd. In Nederland is alleen de zwarte uitvoering beschikbaar.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.