Afbeelding Toont Samsung-smartphone Met Waterdruppel-notch

Samsung-Galaxy-M20-foto-waterdruppelnotchEr is een foto opgedoken waarop de Samsung Galaxy M20 te zien zou zijn. De Galaxy M20 is een midrange-smartphone die volgens de foto een waterdruppel-notch in het scherm heeft.

Samsung heeft tot nu toe nog geen smartphone met een notch op de markt gebracht, maar de onderstaande foto toont mogelijk de eerste. We zien geen logo op de smartphone, maar volgens 91Mobiles gaat het om de eerste smartphone in de Galaxy M-serie. De Galaxy M-serie moet de J- en On-smartphones volgend jaar vervangen. Naast de Galaxy M20 werkt Samsung volgens de bron ook aan de Galaxy M10. De massaproductie zou al zijn begonnen.

Samsung-Galaxy-M20-foto

Als we de geruchten mogen geloven beschikt de Samsung Galaxy M20 over een 5,6-inch scherm met een resolutie van 2220×1080 pixels, een waterdruppel-notch voor de selfie-camera en dunne schermranden. Intern beschikt de smartphone over een Exynos 7885-processor. Dit is dezelfde processor als in de Galaxy A7 en A8. Samsung zal de Galaxy M20 waarschijnlijk begin 2019 officieel introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.