KPN Lanceert SIM-only Abonnement Met Onbeperkte Databundel

KPN-logoKPN heeft een mobiel abonnement met een onbeperkte databundel toegevoegd aan hun assortiment. De optie is al sinds oktober beschikbaar, maar is nu ook los verkrijgbaar. Voor een 2-jarig contract betaal je 36,50 euro per maand.

De afgelopen jaren was er bij KPN enkel keuze uit abonnementen met een datalimiet. Zo hebben consument met een SIM-only abonnement de keuze uit 0, 2, 5, 10 en 20GB data per maand. Er is nu echter een nieuwe optie toegevoegd, namelijk een abonnement zonder datalimiet. Hiervoor betaal je 36,50 per maand bij een 2-jarig contract of 38 euro per maand bij een 1-jarig contract. Je kunt ook kiezen voor een abonnement die maandelijks opzegbaar is, maar dan betaal je 39 euro per maand.

Naast een ongelimiteerde databundel krijgen klanten 150 belminuten en sms’jes. Voor één euro extra kun je dit omzetten tot ongelimiteerde minuten en sms’jes. Let wel op dat er in de kleine letters van een contract met een ongelimiteerde databundel altijd een beperking te vinden is voor consumenten die extreem veel data verbruiken. Binnen de EU kunnen mensen ook onbeperkt bellen en sms’en, maar is het dataverbruik gemaximaliseerd op 20 GB.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.