Google Pixel 4 (XL) Ontvangt “Feature Drop”-update Met Nieuwe Functies

Google-Pixel-4-XLGoogle heeft deze maand de eerste Feature Drop uitgerold voor de Pixel 4 en Pixel 4 XL. Een Feature Drop is een update die meerdere nieuwe functies met zich meebrengt.

De nieuwste update voor de Pixel 4 (XL) installeert onder andere de beveiligingspatch van december 2019, waardoor de smartphone weer is beveiligd tegen de laatste kwetsbaarheden in Android. Naast een betere beveiliging brengt de Feature Drop een nieuwe functie voor de Google Foto’s-app met zich mee. Met deze functie is het mogelijk om een bokeh-effect toe te voegen aan foto’s die niet met de portretmodus zijn gemaakt.

Een andere nieuwe functie is te vinden in Google’s videobel-app Google Duo. De nieuwe functie zorgt ervoor dat je automatisch in het midden van het beeld wordt gezet. Hierdoor ben je altijd goed zichtbaar. Zijn er meerdere mensen in beeld dan zoomt de camera uit zodat iedereen goed in beeld is.

Als laatste gaat de Google Pixel 4 (XL) beter om met het geheugen en moet de ontgrendel functie Face Unlock beter werken.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.