Samsung Smart camera verschijnt in februari

Samsung Smart CameraEen nieuwe gadget die volop in het nieuws en op de tv is is de Samsung Smart Camera. Samsung heeft aangekondigd 5 nieuwe modellen te introduceren: de WB250F, WB200F, WB800F, WB30F en ST150F. Met deze camera’s kun je kwalitatieve foto’s maken en dit direct via wifi of 3G delen met vrienden en familie op allerlei manieren.

Het mooie van de smart camera is dat hij uitstekend communiceert met Android. Samsung heeft hier inmiddels al een Samsung Camera app voor uitgebracht. Deze app is een combinatie van drie eerder uitgebrachte apps met wat handige functies:

Zo kun je je smartphone camera op afstand bedienen (meekijken en de timer instellen).
Autoshare functie om foto’s te delen
Mobilelink om snel je smartphone te verbinden met je camera

De camera is verder uitgerust met mooie functies zoals de “Best Face” functie die automatisch de beste gezichtsuitdrukkingen selecteert in groepsfoto’s en verschillende modes met veel vooraf ingestelde functies.

Vijf nieuwe modellen

Er zit wat onderling verschil in de modellen, zo hebben de WB250F en WB200F klassieke vormgeving. Ze hebben een 18x optische zoom en een 14.2 Megapixel BSI CMOS sensor (WB250F) of CCD (WB200F).

Het derde model is de WB800F, deze camera beschikt over een 21x optische zoom en een 16.3 Megapixel BSI CMOS sensor.

De WB30F camera is de dunne variant van de WB800F. De camera is 17 mm dik en bevat toch een 10x optische zoom lens en een 24mm groothoeklens. Handig voor als je veel op reis bent dus.

Tot slot heb je de ST150F, een camera met een F2.5 Bright Lens, 5x optische zoom en 25mm lens, en een 16.2 Megapixel CCD.

De nieuwe Samsung Smart-camera’s zijn verkrijgbaar vanaf eind februari / begin maart voor adviesverkoopprijzen vanaf 139 euro.

Bron: Samsung.com

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.