LG Optimus G Pro aangekondigd

LG Optimus G ProNa flink wat geruchten de afgelopen dagen en semi-bevestigingen van Koreaanse nieuws sites kondigde LG definitief een nieuwe smartphone aan, de LG Optimus G Pro. De LG wordt uitgerust met een 5 inch 1080p scherm, zoals de Xperia Z, ZTE Grand S en vele andere smartphones die zijn aangekondigd tijden de CES. Geruchten gingen dat er een 5,5 inch scherm in zou zitten dit blijkt dus niet het geval te zijn.

Er is vanuit verschillende media al kritiek op het uiterlijk, met name de dikte (10 mm) is een hare “#fail”. In vergelijking met de concurrenten is dit vrij dik te noemen. Dit komt doordat er een 3000 mAh batterij inzit die voor een langere gebruiksduur moet zorgen.

Verder is de smartphone voorzien van een 1,7 Ghz quad core Qualcomm Snapdragon, 2 GB RAM, 4.1 Android en een 13 megapixel camera. Al met al niet echt vernieuwend, en we hadden misschien meer verwacht van LG.

Via: Android Authority

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

3 Reacties

 1. Ries schreef:

  Wat is er mis met 10 mm als je er een goede batterij voor terugkrijgt? Iedereen zeurt altijd over de batterijduur… Er moeten ergens consessies gedaan worden.

 2. Henk Smit schreef:

  dat gezeur over de dikte.
  het is jammer dat er niet zoiets is als een batterij in de vorm van een verwisselbare achterkant van het mobieltje
  ik bedoel dan natuurlijk wel een achterkant die niet toont dat er iets aan de telefoon hangt (zoals nu wel te koop is)
  ieder kan dann zelf kiezen voor weinig accu kapaciteit en dun of (hetgeen mijn voorkeur heeft) een zware accu en dan maar dikkere telefoon
  wat mij betreft mag een telefoon wel 2cm dik zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.