Mogelijk toch Android 4.0 voor Galaxy S

Samsung lijkt terug te komen op het besluit om de Galaxy S en de Galaxy Tab 7 niet te voorzien van Android 4.0. Vrijdag maakte het Zuid-Koreaanse bedrijf bekend dat Ice Cream Sandwich niet mogelijk was in combinatie met Samsungs eigen TouchWiz. Dat besluit zorgde voor een storm van kritiek van eigenaren van de Galaxy S.

The Verge schrijft nu dat Samsung toch gaat kijken of het mogelijk is om ICS en TouchWiz te combineren. Het bedrijf komt terug op zijn besluit vanwege de grote vraag naar Ice Cream Sandwich van Galaxy-bezitters. Samsung benadrukt wel dat het beperkte geheugen van de Tab en de Galaxy S voor problemen kan zorgen.

HTC liep tegen een vergelijkbaar probleem aan met de Desire. Daarbij mochten bezitters van een Desire er uiteindelijk zelf voor kiezen of ze een update naar Gingerbread wilden hebben.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.