Gelekt: Android 4.3 beschikbaar op Nexus 4 en de nieuwste Google Play Store

Gisteravond laat dook er een Nexus 4 op met een Android 4.3 Jelly Bean versie. Goed nieuws dus voor de trotse bezitters van een Nexus 4. Er is vernomen dat er een lek van een TWRP back up van Jelly Bean beschikbaar is via XDA. Versie 4.3 is er dus in het wild, het is een back-up formaat dat alleen werkt met TWRP herstel. De download is verkrijgbaar via Android Police.

Nexus4-Android4.3

Het is de vraag of dit echt Android 4.3 is, maar gezien de hoeveelheid lekken en geruchten van de laatste tijd is het zeer waarschijnlijk een gelekte versie van de software. Deze kan wel van een paar maanden geleden zijn. Google zal Android 4.3 lanceren op aankomende 24 juli met de kick-off van het Android evenement Sundar Pichai.

En dan nog een nieuwtje, samen met de gelekte versie 4.3 bleek er een gloednieuwe Google Play Store versie 4.2.3 tevoorschijn te komen. De laatste officiële update van de Google Play Store was versie 4.1.1 begin juni. Dit is nu dus de beste en nieuwste versie, waarom dan weer een nieuwe? De veranderingen zijn dit keer meer achter de schermen dan nieuwe vormgeving. Zo lijkt er een functie te zijn die gerelateerd is aan meerdere gebruikers. Hierdoor hebben secundaire gebruikers beperkte toegang tot de Google Play Store. Dit is ter voorkoming dat derden ongewilde apps  bij jou telefoon kunnen installeren. Andere veranderingen zijn waarschijnlijk bug fixes en prestatieverbeteringen.

Google-Play-Store-4.2.3

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.