HTC Mini+ de ’thuistelefoon’ voor je smartphone

htc-mini-plusDe HTC Mini+ (welke men trouwens niet moet verwarren met de smartphone HTC One Mini) sluit je via bluetooth aan op je HTC smartphone. Eenmaal gekoppeld kan de Mini+ gebruikt worden om te bellen, als afstandsbediening voor de TV of om smsjes te bekijken. Volgens HTC is het dé multitask-oplossing voor iedereen, want je kunt oproepen beantwoorden terwijl je de smartphone gebruikt om te internetten, video’s te bekijken of te gamen. Zo krijg je ook direct meldingen op de Mini+ van berichten, gebeurtenissen en e-mails zodat je niets hoeft te missen.

En het is niet alleen een soort extra telefoon voor je telefoon, maar het dient tevens als afstandsbediening voor zowel tv, camera als multimedia-streaming . Met HTC geselecteerde apparaten kun je multimedia-streaming regelen via de HTC Media Link HD. Voor powerpoint presentaties is er een laserpointer ingebouwd. Ook een leuke is de camera-afstandsbedieningsfunctie waarmee direct foto’s genomen kunnen worden vanaf de  HTC Mini +.

Een interessant apparaat die HTC Mini+, die doet denken aan een thuistelefoon maar dan slimmer. Want dit toestel communiceert met je smartphone en de meest voorkomende apparaten als televisies en multimedia voor presentaties, wat handig kan zijn voor zakelijke gebruikers.

Brede lancering 

HTC lanceerde de HTC Mini companion handset in China vorig jaar en nu is de volgende versie van het apparaat onderweg naar een bredere lancering. Naar aanleiding van een recente update voor de Europese HTC One wordt waarschijnlijk de Mini+ uitgebracht. HTC vermeld het product al op zijn website, maar er is nog niets bekend over wanneer het te koop zal zijn en hoeveel het gaat kosten. Maar wellicht dat deze informatie snel volgt, gezien het op de website staat. De HTC Mini+ is in Nederland compatibel met HTC One mini, HTC One en de HTC Desire 500

Via: Androidcentral

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.