ASUS PadFone 2 firmware-update uitgebracht

ASUS heeft zojuist een software-update voor de ASUS PadFone 2 beschikbaar gesteld. De PadFone is een interessante hybride tussen een telefoon en tablet. De telefoon kan in de tablet geschoven worden en de tablet dient dan als een station voor een vergroting van het beeldscherm. Alle apps en instellingen als op de telefoon worden ook gehanteerd op de tablet door de samenwerking. Een intrigerend concept, waar twee afzonderlijke producten één kunnen worden.

Asus-padfone-2De firmware versie 10.4.17.7 brengt o.a. een paar security fixes uit en een verbeterd presentatievermogen. Vorig jaar werd het toestel geactualiseerd naar Android 4.1 Jelly Bean en de afgelopen paar maanden werden ook enkele updates uitgebracht. De nieuwe update brengt geen grote nieuwe functies, maar wil de gebruikservaring en de veiligheid verbeteren. Enkele gebruikersgerichte verbeteringen is een uitbreiding van de woordenschat databank van het toetsenbord en een optimalisatie van de automatische witbalans van de camera. Verder zijn de stabiliteit en prestaties van de applicaties verbeterd. En is er een nieuwe BuddyBuzz en FloatingApp versie.

De PadFone 2 zit nog vast op Android 4.1, maar er is helaas nog geen nieuws bekend of we een upgrade naar Android 4.2 kunnen zien. De gehele firmware update is 766MB groot en wordt gedistribueerd als een Zip-bestand. Zoek onder firmware op de site van ASUS naar de juiste versie voor het updaten. Er zijn namelijk verschillende downloads voor de verschillende versie van het apparaat.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. 26 augustus 2013

    […] Datum: 26-08-2013Bron: Androidics ASUS heeft zojuist een software-update voor de ASUS PadFone 2 beschikbaar gesteld. De PadFone is een interessante hybride tussen een telefoon en tablet. De telefoon kan in de tablet geschoven worden en de tablet dient dan als een station voor een vergroting van het beeldscherm. Alle apps en instellingen als op de telefoon worden ook gehanteerd op de tablet door de samenwerking. Een intrigerend concept, waar twee afzonderlijke producten… Lees verder » […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.