Music Maker Jam nu voor Android beschikbaar

Muma_Jam_LogoMusic Maker Jam is een gratis app om nieuwe muziek te maken. Deze app van MAGIX maakt het mogelijk om in een mum van tijd je eigen nummers te mixen. Een leuke app die nu beschikbaar is op Android voor de muziekliefhebber die graag zelf wat wil uitproberen.

Vanuit het startscherm van de app kies je voor een muziekstijl en kun je  instrumenten gaan mengen om unieke geluiden te creëren met het 8-track mengpaneel. Er zijn vier gratis stijlen: Hip Hop, Dance, Electric Jazz en Rock Ballads met meer dan 1000 professionele loops om te beginnen met experimenteren en jammen. Het tempo, de toonsoort en geluidseffecten zijn in realtime aan te passen. Ook een leuke functie is de Shake it: schud je toestel om vervolgens geïnspireerd te worden door willekeurige loops en mix-ups.

Na installatie van de app, kun je twee of drie extra stijlen gratis toevoegen, maar ook willekeurige kreten en geluidseffecten. Zo zijn er duizenden dingen aan te passen en blijf je wel even zoet met sleutelen aan je eigen nummer.

music-maker-jam

De gebruikersinterface is mooi opgezet en werkt intuïtief en is daarbij ook geoptimaliseerd voor gebruik op tablet. De Music Maker Jam is gratis beschikbaar voor Android tablets en smartphones met Android 4.0 en hoger en voor Windows 8 toestellen. De app vergt de volgende minimale hardware-eisen:

– Android 4.0 
– 1 GB RAM
– 1 Core CPU, min. 1 GHz 
– x86 of ARM 
– Geheugen: 100 MB

Veel muziekplezier!

Download de Music Maker Jam hier

Via: coolsmartphone

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. 6 september 2013

    […] Datum: 06-09-2013Bron: Androidics Music Maker Jam is een gratis app om nieuwe muziek te maken. Deze app van MAGIX maakt het mogelijk om in een mum van tijd je eigen nummers te mixen. Een leuke app die nu beschikbaar is op Android voor de muziekliefhebber die graag zelf wat wil uitproberen. Vanuit het startscherm van de app kies je voor een muziekstijl en kun je… Lees verder » […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.