Is het een horloge? Nee een SpeakerWatch

speakerwatchWanneer is een horloge, geen horloge meer? Dat is als deze een heel andere functie heeft gekregen. In dit geval is het een speaker geworden. Namelijk de SpeakerWatch van BEM Wireless, die in december op de markt zal komen voor 70 dollar per stuk. Het is draagbaar om je pols net als een echt horloge, maar werk als een echte bluetooth speaker.

BEM Wireless is een bedrijf dat opgericht is in 2012 en diverse lifestyle verhogende producten uitbrengt. Er is bijvoorbeeld een audio lijn met mobiele luidsprekers en draadloze hoofdtelefoons. BEM is onvermoeibaar bezig met draadloos, draagbaar, betaalbaar en toegankelijk aldus het bedrijf.

speakerwatch-colors

In feite is een losse speaker ook een los product net als een smartphone, die nu draagbaar wordt door het met een horlogeband uit te voeren. Echter heeft de BEM Wireless geen digitale aflezing op een scherm of andere handige tools zoals je van een een SmartWatch zou verwachten. Het is een draagbare luidspreker voor inkomende gesprekken en je opgeslagen muziek op je smartphone. Deze hippe SpeakerWatch zal uitgevoerd worden in een verscheidenheid aan kleuren.

Het is nu de tijd dat smartwatches een hot item zijn, alle belangrijke bedrijven lijken aan hun eigen versie van de slimme horloge te werken. Zelfs Samsung heeft eindelijk onthuld te werken aan haar Galaxy Gear op de IFA afgelopen week. Het zal afwachten zijn of de SpeakerWatch een goede toevoeging is aan het draagbare assortiment. De grote broer van de Speakerwatch, de Cube luidspreker krijgt goede recensies en heeft een goede prijs voor zijn kwaliteit.

Via: Android Headlines

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.