Nieuwe trailer van Angry Birds Star Wars 2

Op 19 september komt de nieuwste versie van Angry Birds uit, de tweede versie van Angry Birds Star Wars. Rovio blijft erin slagen om het concept van Angry Birds verder uit te melken. Een jaar geleden werd de Angry Birds Star Wars gelanceerd. Het nieuwe aan Star Wars 2, is dat je ook ervoor kunt kiezen om over te lopen naar de  Pork side. Je speelt dan als evil pigs aan de ‘dark side’.

Rovio lanceerde vanmorgen de officiële gameplay trailer, die een kijkje geeft in de lang verwachte Angry Birds Star Wars 2:

Het filmpje geeft goed weer hoe de personages zullen presteren. Met zo’n 30 varkens en vogels zijn er diverse leuke personages ontwikkeld. Een andere interessante toevoeging zijn de NFC-aangedreven Telepods.

Naar aanleiding van de nieuwe app, is Rovio druk bezig geweest om ook voor andere Angry Birds titels leuke updates uit te brengen. Zo werden er voor de oorspronkelijke Angry Birds Star Wars, 30 nieuwe Endor thema niveau’s toegevoegd gisteren. En ook voor de Angry Birds Space zijn er maar liefst 35 nieuwe levels uitgebracht, met de Cosmic Crystal update.

De game komt donderdag uit op zowel iOS, Android als Windows Phone 8. De app zal $0.99 gaan kosten.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.