De signalen van een aankomende LG Nexus 5

Er zijn laatste dagen verschillende berichten onder ons gekomen dat er een LG Nexus 5 binnenkort gelanceerd zal worden.

Een Australische website, Ausdroid kreeg een suggestie binnen dat de Nexus 5 op 14 oktober gelanceerd zal worden. Dit zal gepaard gaan met de nieuwste ‘KitKat’ versie op het toestel. Hiermee is het tevens het eerste toestel op de markt met Android 4.4. Er werd gesproken over een versie genaamd KRS71D, welke met de letter K begint en dus de nieuwste versie betekent. Alle huidige 4.3 versies (Jelly Bean) van Android hebben de letter J als begin van hun versiecode.

nexus5Tevens kreeg Androidcommunity in de gaten dat tijdens de onthulling van het nieuwe Android 4.4 KitKat standbeeld, een medewerker aan het filmen was met een Nexus telefoon, wat wel eens dé Nexus 5 kon zijn.

En nu zijn er echte foto’s gelekt van het nieuwe toestel in een kroeg, waarschijnlijk in Kroatië. Het zijn bekende ‘blurry’ foto’s, waarmee de geruchtenstroom rond de Nexus 5 volgens een bekend traject verloopt. Echter naast deze foto’s heeft de barman zelfs de kans gezien om enkele video’s te maken en heeft deze opgestuurd naar 9to5Google. Al eerder zijn er een Nexus prototype en een iPhone 4 in een bar verschenen voor de officiële verschijning.

Nexus-5-gelektDit fotolek lijkt duidelijk te bevestigen dat LG het volgende Nexus toestel van Google maakt. Volgens eerdere geruchten zal de Nexus 5 gaan lijken op de LG G2 een andere superphone die net uit is. Deze heeft een Snapdragon 800-processor en een 5-inch scherm. De Nexus 4 schijnt in Amerika geheel uitverkocht te zijn, wat ook weer kan wijzen op de komst van zijn opvolger. We gaan het zien!

 

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.