De Nexus 5 weigert om verborgen te blijven

Waar we gisteren ook al schreven over de gelekte logfiles van de Nexus 5, lijkt er vandaag weer een foto te zijn gelekt. De Nexus weigert om verborgen en geheimzinnig te blijven. Deze stiekeme foto toont een afgewerkt product. De foto verscheen in een post op het Mac Rumors forum, wat de geruchtenmolen weer ten volle doet draaien. Daarbij is dit het duidelijkste voorbeeld van de nieuwe Nexus die tot nu toe gezien is.

nexus-5-gelekt-foto

Esthetisch gezien is dit hetzelfde ontwerp die al eerder gezien is in bepaalde shots. Het blijft natuurlijk de vraag of deze foto daadwerkelijk een nieuwe foto is van de Nexus 5. Maar de scherpheid van de foto suggereren in dit geval wel dat het gaat om een echte Nexus 5 toestel. Daarbij zijn schaduwen zijn lastig na te bootsen in een render.

De Nexus 5 is iets kleiner dan de G2 en voelt goed om vast te houden, de zwarte achterkant voelt daarbij als een Nexus 7. Volgends de beschrijving van Weespeed, het forumlid die de foto plaatste. Hij vermeldde ook dat het scherm ‘ok’ is en niet zo goed is als de Galaxy Note 3.

Het is wat, de LG Nexus 5 verschijnt ook overal, eerst was het de FCC, toen een officiële Google video, later in een bar, gisteren de logfiles en vandaag op een forum.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.