Galaxy Nexus batterij test

De Amerikaanse website GSMarena, heeft weer een batterij test uitgevoerd. Deze keer ging de nieuwe Android-telefoon de Samsung Galaxy Nexus voor de bijl. De resultaten van dit soort tests zijn dermate belangrijk bij de beslissing of je een telefoon koopt of niet, dat we hebben besloten deze resultaten met jullie te bespreken.

De Galaxy Nexus is de eerste smartphone die draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Android ICS en de Galaxy Nexus werden dan ook tegelijk gelanceerd.

Beltijd Galaxy Nexus

De eerste test is gedaan met als centrale vraag: “Hoe lang kan ik bellen met een volle batterij”. De resultaten liegen er niet om en we kunnen gerust zeggen dat de Galaxy Nexus het er goed vanaf heeft gebracht. Het toestel gaf het pas op na 8 uur en 23 minuten bellen.


Surfen of het internet

Als tweede werd getest hoe lang je kan surfen op het internet met een volle batterij. Aangezien de Galaxy Nexus een groot scherm heeft, was dit een nogal zware beproeving voor het toestel. De batterij was dan ook al na 3 uur en 1 minuut leeg.

 

Film kijken

Als derde werd er getest tijdens het kijken van video’s. Want hoe lang kun je met de Samsung Galaxy Nexus eigenlijk film kijken, met een volle batterij? Nou, deze test ging de Galaxy Nexus toch beter af aangezien het toestel het pas voor gezien hield na 6 uur en 2 minuten.

De algemene gebruikstest

En toen was het tijd voor de laatste test, de algemene gebruikstest.  Bij deze test werd duidelijk dat het toestel bij normaal gebruik elke 31 uur opgeladen moest worden. Normaal gebruik zou zijn, elke dag 1 uur video kijken, 1 uur surfen op het internet om vervolgens nog een uur lekker te bellen.

Al met al kunnen we gerust stellen dat de Samsung Galaxy Nexus het aardig goed heeft gedaan. Op het surfen na.

> Bestel de Samsung Galaxy Nexus

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.