WEL ‘value pack’ voor Galaxy S?

Nou, daar gaan we weer. De Samsung Galaxy S gebruikers worden nogal heen en weer geslingerd tussen de verschillende berichten, of de Galaxy S nou wel of niet de Ice Cream Sandwich update zal krijgen en in welke hoedanigheid. Eerst zou de Galaxy S geen update krijgen, toen weer wel, toen weer geen update maar een ‘value pack‘ en vervolgens weer niet.

Maar nu, er is een value-pack uitgelekt die wel heel erg lijkt op hetgeen wat Samsung van plan was met de ‘value pack’. De value-pack zoals Samsung dat bedoeld had, was eigenlijk omdat het toestel geen volledige update kon krijgen naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Een value pack zou dan de belangrijkste functies overzetten naar de Galaxy S zonder dat deze een volledige update zou krijgen. Mocht je willen weten welke telefoons tot nu toe Ice Cream Sandwich krijgen, kun je ons artikel lezen met een aantal lijstjes.

Functies in uitgelekte ‘Value pack’
De functies die te vinden zijn in de gelekte editie van de value-pack:
– Face Unlock lockscreen
– Fotobewerkings-app van de Galaxy SII
– Optimalisatie die de prestaties van de telefoon verbeteren

Afbeeldingen
Hieronder een aantal afbeeldingen, die afkomstig zijn van androidpolice.com

Downloaden
Mocht je de value-pack willen downloaden, dan kan dat. Ga naar het forum van XDA-developers om de ROM te downloaden. Let wel op, het is geen definitieve versie en de mogelijkheid dat je een foutje spot is aanwezig.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.