Lenovo kondigt tablet en telefoon aan

In Las Vegas staat op dit moment in het teken van de Consumer Electronics Show, kortweg CES. Het Chinese Lenovo heeft daar twee nieuwe Android-producten aangekondigd; de IdeaPad S2 10 tablet en de S2 smartphone.

De 10,1 inch tablet heeft 1 GB geheugen en er kan gekozen worden voor 16, 32 of 64 GB interne opslag. Verder heeft de IdeaPad S2 een micro USB, een micro SD en een micro HDMI aansluiting, zit er een vijf megapixelcamera aan de achterkant en een 1,3 megapixelcamera aan de voorkant. Lenovo heeft goed naar het succes van de Transformer gekeken, want er is ook een keyboarddock te koop. De tablet draait op Ice Cream Sandwich, oftewel Android 4.0.

De S2 smartphone heeft onder meer een 3.8 inch scherm, achterop een 8 megapixelcamera en voorop eentje van 3 megapixel. De telefoon draait op Gingerbread. Wat de beide gadgets gaan kosten is nog niet bekend, ook is het nog onduidelijk wanneer ze in de winkels liggen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.